Sulje

Ästerä Oy:n historia

Tulkkikeskus Ästerä Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys.

Tulkkauksen ja kääntämisen pitkä kokemus on luonut vakaat edellytykset toiminnallemme.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua ja laajentamaan kielivalikoimaamme taataksemme kattavaa kieli- ja viestintäpalvelua asiakkaillemme.

Työllistämme tällä hetkellä noin 200 tulkkia ja kääntäjää pk-seudulla ja muualla Suomessa.

 

Asiakkaamme

Meillä on monen vuoden työkokemus sekä yksityisen että julkisen sektorin johtavien toimijoiden kanssa.

Pitkät asiakassuhteet eri alojen järjestöjen, oppilaitosten ja viranomaisten kanssa kertovat parhaiten palvelujen luotettavuudesta. Meiltä on myös mahdollista saada sopimusasiakasetuja.

Asiakkaitamme ovat mm. eri kaupungit, sosiaali- terveys- ja kotouttamisviranomaiset, Maahanmuuttovirasto, oikeusministeriö, poliisilaitokset, Suomen rajavartiolaitos, ulkoasiainministeriö ja vastaanottokeskukset.

Karwan Ahmad

Aloitin tulkkaukset vuonna 1990 yhdessä vaimoni Aven Abdulkaderin kanssa. Tuohon aikaan kurdisorania osaavia tulkkeja oli vähän ja tulkkauksia riitti. Toimintamme kasvoi, kun lisää tulkkeja liittyi joukkoomme.

Kielivalikoimamme laajentui ja tulkkimäärämme nousi, vuonna 2009 olikin aika perustaa Tulkkikeskus Ästerä Oy. Ästerä tarkoittaa muuten kurdisoraniksi tähteä.

Nykyään olemme vakiinnuttaneet asemamme kieli- ja tulkkausalan luotettavana toimijana, ja pyrimme tarjoamaan joustavaa palvelua asiakkaillemme.

Karwan Ahmad
Toimitusjohtaja

Miksi Tulkkauspalvelu Ästerä Oy?

Arvomme

Pyrimme edistämään kulttuurienvälistä viestintää Suomessa.

Asiakaspalvelu

Otamme huomioon saamamme asiakaspalautteen. Työntekijämme saavat jokaisesta toimeksiannosta henkilökohtaista palautetta, jonka perusteella pyrimme kehittämään toimintaamme. Työntekijämme ovat saaneet erinomaista asiakaspalautetta työnsä laadusta sekä kulttuurisesta osaamisestaan.

Kattava kielivalikoima

Tarjoamme tulkkaus- ja käännöspalveluja yli 50 kielellä. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan kielivalikoimaamme palkkaamalla uusia alan ammattilaisia tiimimme.

Kokemus

Olemme olleet tulkkaus- ja palvelualan ammattilaisia jo 25 vuoden verran. Vuosikymmenten mittainen työkokemus takaa luotettavan ja ammattimaisen otteen vaativissa tilanteissa.

Laatu

Vahvuutemme ovat työntekijämme, jotka ovat tulkkaus- ja käännösalan ammattilaisia. Työntekijöillämme on erinomainen kielitaito ja he hallitsevat eri tulkkaustilanteet sekä kääntämisen taidot.

 

Luotettavuus

Yrityksemme arvot ja periaatteet sitovat työntekijöitämme. Työntekijämme ovat puolueettomia ja luotettavia. Heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

Missio ja liikeidea

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ja innovatiivisia kielellisiä ja kulttuurisia ratkaisuja eri tulkkaus- ja käännöstilanteisiin asiakkaan tarpeisiin mukautuen. Ratkaisujen avulla pyrimme edistämään monikulttuurisuutta ja kansainvälisyyttä Suomessa.

Joustavuus

Meiltä voi varata tulkin ympäri vuorokauden joko puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Emme veloita lisämaksua kiireellisissä asioissa.

Tilaajavastuun Luotettava kumppani

Kuulumme Tilaajavastuun Luotettava kumppani -ohjelmaan. Tietomme ovat tarkistettavissa tilaajavastuulaissa vaadittujen tietojen rekisteristä.

 

Hae tulkiksi tai kääntäjäksi

Haluaisitko työskennellä Ästerällä? Haemme jatkuvasti uusia tulkkeja ja kääntäjiä ja voimme tarvittaessa kouluttaa sinut itse tehtävään, jos täytät vaatimuksemme.
Hae meille töihin