Sulje
Karwan Ahmad

Aloitin tulkkaukset vuonna 1990 yhdessä vaimoni Aven Abdulkaderin kanssa. Siihen aikaan kurdisorania osaavia tulkkeja oli vähän ja kysyntä oli suurta. Toimintamme kasvoi, kun lisää tulkkeja liittyi joukkoomme. Vuonna 2009 oli aika perustaa Tulkkikeskus Ästerä Oy, joka tarkoittaa kurdisoraniksi tähteä.

Vuosien myötä kielivalikoimamme on laajentunut jo yli 70 kieleen. Olemme vakiinnuttaneet asemamme kieli- ja tulkkausalan luotettavana toimijana ja pyrimme tarjoamaan yksilöllistä palvelua asiakkaillemme.

Karwan Ahmad
Toimitusjohtaja

Asiakkaamme

Meillä on monen vuoden työkokemus sekä yksityisen että julkisen sektorin johtavien toimijoiden kanssa.

Pitkät asiakassuhteet eri alojen järjestöjen, oppilaitosten ja viranomaisten kanssa kertovat parhaiten palvelujen luotettavuudesta. Meiltä on mahdollista saada sopimusasiakasetuja.

Asiakkaitamme ovat mm. eri kaupungit, sosiaali-, terveys- ja kotouttamisviranomaiset, maahanmuuttovirasto, oikeusministeriö, poliisilaitokset, Suomen rajavartiolaitos, ulkoasiainministeriö ja vastaanottokeskukset.

Miksi Tulkkauspalvelu Ästerä Oy?

Arvomme

Edistämme osaltamme tasa-arvoista ja kulttuurien välistä viestintää Suomessa.

Asiakaspalvelu

Pyrimme tarjoamaan yksilöllistä ja laadukasta asiakaspalvelua. Työntekijämme saavat jokaisesta toimeksiannosta henkilökohtaista palautetta, jonka perusteella kehitämme toimintaamme. Tarjoamme ympärivuorokautisen päivystyksen, myös viikonloppuisin.

Kattava kielivalikoima

Tarjoamme tulkkaus- ja käännöspalveluja yli 70 kielellä. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan kielivalikoimaamme palkkaamalla uusia alan ammattilaisia tiimiimme.

Kokemus

Meillä on kokemusta tulkkaus- ja palvelualan ammattilaisina jo yli 25 vuoden ajalta. Vuosikymmenten mittainen työkokemus takaa luotettavan ja ammattimaisen otteen vaativissa tilanteissa.

Laatu

Vahvuutemme ovat työntekijämme, jotka ovat tulkkaus- ja käännösalan ammattilaisia. Erinomaisen kieli- ja käännöstaidon lisäksi he hallitsevat erilaiset tulkkaustilanteet, taaten laadukkaan lopputuloksen. Työntekijämme ovat saaneet erinomaista asiakaspalautetta työnsä laadusta sekä kulttuurisesta osaamisestaan.

 

Luotettavuus

Yrityksemme arvot ja periaatteet koskevat myös työntekijöitämme. Työntekijämme ovat puolueettomia ja luotettavia. Heitä sitoo ehdoton vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus.

Missio ja liikeidea

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ja innovatiivisia kielellisiä ja kulttuurisia ratkaisuja eri tulkkaus- ja käännöstilanteisiin asiakkaan tarpeet täyttäen. Pyrimme työmme kautta edistämään monikulttuurisuutta ja kansainvälisyyttä Suomessa.

Joustavuus

Meiltä voi varata tulkin ympäri vuorokauden joko puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia. Emme veloita lisämaksua kiireellisissä asioissa.

Tilaajavastuun Luotettava kumppani

Kuulumme Tilaajavastuun Luotettava kumppani -ohjelmaan. Tietomme ovat tarkistettavissa tilaajavastuulaissa vaadittujen tietojen rekisteristä.

 

Ästerä Oy:n historia

Tulkkikeskus Ästerä Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys. Toimitusjohtajamme aloitti tulkkauksen jo 1990-luvulla.

Tulkkauksen ja kääntämisen pitkä kokemus on luonut vakaat edellytykset toiminnallemme.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua ja laajentamaan kielivalikoimaamme taataksemme kattavaa kieli- ja viestintäpalvelua asiakkaillemme.

Työllistämme tällä hetkellä noin 200 tulkkia ja kääntäjää pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa.

 

Hae tulkiksi tai kääntäjäksi

Haluaisitko työskennellä Ästerällä? Haemme jatkuvasti uusia tulkkeja ja kääntäjiä ja voimme tarvittaessa kouluttaa sinut itse tehtävään, jos täytät vaatimuksemme.
Hae meille töihin